Dizel agregati za struju  se nameću kao rešenje u situacijama kada vam je agregat jedini ili osnovni izvor električne energije, ako vam je neophodna električna energija veće snage od 20kVA ili kada će agregat raditi duže od 8 časova dnevno u kontinuitetu.

Osnovne komponente dizel agregata za struju jesu dizel motor i alternator, s toga je od presudne važnosti za kvalitet dizel agregata, kvalitet motora i alternatora.
Dizel agregati za struju koje distribuira preduzeće Mashineria su uredjaji koji poseduju vrhunske dizel motore i alternatore proizvedene od strane najvećih svetskih proizvodjača.

  • Dizel motori: Volvo, Iveco, Kubota i Doosan, kada govorimo o vodeno hladjenim motorima 1500 i 3000 obr/min ili Lombardini, Hatz i YanMar kada govorimo o vazdušno hladjenim motorima 3000 obr/min.
  • Alternatori: Leroy Somer, Sincro, Mecc Alte S.p.a., Markon Sawafuji.

Drugi presudan faktor kada govorimo o dizel agregatima za struju jeste kvalitet i standardi primenjeni prilikom proizvodnje ovih uredjaja. Agregaty FOGO i EUROPOWER Generators su sertifikovane ISO9001 kompanije i spadaju u sam vrh evropskih proizvodjača elektro agregata, po pitanjima kvaliteta, postprodaje, rokova isporuke, lagera i samim tim i nivoa prodaje.

Agregati za struju dizel

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators,
u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Template by JoomlaShine