HONDA ugradni motori su pouzdani četvorotaktni motori koji se koriste u više namena.  HONDA motori, pored toga što su pouzdani, pokazali su se i kao motori vrhunskog kvaliteta. Ugradni motori se koriste u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji. Zbog velike potražnje, Honda ugradni motori se danas proizvode u preko 109 fabrika u 29 država. HONDA proizvodi 36 različitih modela ugradnih motora sa preko 400 varijacija. Ugradni motori predstavljaju odličan izbor u svakoj primeni. GX linija ovih motora posebno je dugovečna i motori se proizvode u rasponu snage 1-24KS.

Honda ugradni četvorotaktni motori

Honda ugradni motori

Prvi HONDA UGRADNI MOTORI datiraju iz davne 1953. godine. Nazvan je H model, dok je prvi model iz danas popularne G serije izašao iz fabrike 1963. godine. Prvi milion, prodatih Honda ugradnih motora G serije dostignut je već 1977. godine, i od tada Honda postaje vodeći proizvođač industrijskih motora u svetu. Serija GX HONDA ugradnih motora, koja se i danas proizvodi, izlazi iz fabrike 1983. godine. Čuveni po svojoj pouzdanosti i lakoći održavanja, ovi HONDA motori postavljaju nove svetske standarde po pitanju niske emisije izduvnih gasova. HONDA ugradni motori su se pokazali kao pouzdani četvorotaktni motori, koji se koriste u više namena. Ovi motori se koriste u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi...Danas se proizvode u 109 fabrika u 29 država, 36 različitih modela u sa preko 400 varijacija. GX linija je posebno dugovečna i motori se proizvode u rasponu snage 1-24KS.

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators,
u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Template by JoomlaShine